SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY

Bona setmana famílies i nins i nines valents! De nou iniciam una setmana plena de propostes per a vosaltres. L'escola aviat acabarà i l'estiu arribarà! Una setmana més, gràcies per la implicació i l'esforç que estau duguent a terme. Seguidament vos deixam amb un grapat d'activitats tant nostres com dels especialistes perquè faceu conjuntament amb la família. 

Recordau que ens podeu enviar les propostes i activitats que anau fent, així com, qualsevol dubte, consulta o suggeriment als següents correus electrònics:
-Classe 5è A: msanso@simoballester.com
-Classe5èB: aescalas@simoballester.com

DILLUNS 8 DE JUNY

Avui dilluns començam la setmana amb els jocs d'aigua! Ara que el calor ja el tenim més aprop nostre, volem descobrir perquè hi ha objectes que suren i d'altres que no quan els ficam dins l'aigua. Així vosaltres, haureu d'agafar un grapat d'objectes de casa i demanar-vos si creis que suraran o no. A continuació haureu de comprovar-ho amb els objectes dins l'aigua. Pensau que hi ha objectes més lleugers i d'altres més pesats.
DIMARTS 9 DE JUNY 

La proposta d'avui consisteix en pintar amb gel i sal!
Es tracta de posar sal als glaçons (si en teniu que siguin de diferents formes molt millor i més divertit) i amb diferents safates amb pintura de colors heu d'untar el glaçó amb pintura i sobre una làmina, cartó, plàstic o altres tipus de materials crear els vostres propis dissenys. Mentre també experimenten que ocorre quan el glaçó es fon, quan es mescla amb la pintura i amb la superfície triada per dissenyar la vostra creació...Ens mostrau com queda?

DIMECRES 10 DE JUNY

Avui vos presentam una proposta de suport del joc de buf que ja coneixeu. Es tracta de pintar i per això, haureu de disoldre pintura o colorant o cafè...dins aigua i posar- ne sobre un paper; bufant s’ha d’anar extenent sobre el paper.

DIJOUS 11 DE JUNY

I avui seguim amb una altra proposta de suport que ens du na Mery. Es tracta de que faceu receptes divertides amb fruita ara que l'estiu ja és aprop i la fruita ens un bon amic per acompanyar-nos en els dies de calor. Vos presentam les diferents receptes que podeu fer: 

1. El cuc: Per poder fer aquest cuc tan divertit hem emprat: 3 pomes (una vermella, una altra verda i una altra groga) i les hem tallat en rodanxes per a fer el cos, la cara l'hem feta amb una rodanxa de kiwi, els ulls amb nabius i la boca hem tallat un trosset de maduixa. Tant per a les antenes com els peus no hem emprat fruita, ho hem fet amb una pastanaga i a les antenes li hem afegit dos nabius.
  
2. El vaixell: Per a fer el vaixell hem emprat una rodanxa de meló per a la base i per a les veles 3 rodanxes de pinya i les hem posat en pals de pinxo. Les banderes les hem fet amb maduixes.

3. La palmera: Per a fer la palmera hem utilitzat grells de taronja per a simular l’arena, un plàtan per al tronc tallat per la meitat i en trossets i per a les fulles 2 kiwis tallats.
Na Laura d'anglès també vos vol mostrar un vídeo relacionat i per treballar les fruites i les verdures. Seguidament podeu consultar-ho a l'enllaç: 


DIVENDRES 12 DE JUNY

La proposta d'avui que ens proposa en Pedro és imitar als animals! Esteis atents perquè avui ens haurem de transformar en aquells animals que tant ens agrada veure. Aquí vos deixam una mostra de com podeu fer-ho.

Llavors, triau una postura, la de l’animal que vos hagi agradat més i fei-vos una foto i ens l’enviau. 
Sabrieu fer un animal diferent als del video? Imaginació al poder, a veure si endevinam el vostre animal!

Esperam que vos hagin agradat les propostes. Ara gaudiu del cap de setmana amb amor i felicitat en família. Gràcies a tots per la feina! 
Mònica i Antònia

Comentarios