ACOMIADAMENT GRUP CLASSE 5è B


 Nins i nines, aquí us deix un petit escrit per aquest període viscut plegats a l'escola. Volia dir-vos que ha estat un plaer conèixer-nos i compartir aquest temps amb vosaltres. A l'arribada van ser molts canvis per a tots però progressivament ens vam adaptar junts, vam experimentar emocions de felicitat, enuig, sorpresa...i vaig conèixer cadascun de vosaltres els quals m'heu aportat tot el millor.
Encara que ha estat poquet temps presencialment i malauradament la resta del temps telemàticament, dir-vos que he après molt de vosaltres. Donar-vos les gràcies per tot el bé que ho heu fet a l'escola, al confinament estant a casa, fent les propostes i essent uns CAMPIONS.

No oblideu tampoc tot el que us ha ensenyat tota l'escola, en especial na Marga de música, na Laura d'anglès, en Pedro de psico, na Sebastiana de suport i la nostra esplèndida coordinadora Mery. Hem viscut algunes històries plegats com als diferents moments d'aula, quan fèiem el berenar, els espais de lliure circulació i al nostre espai de pintart amb les vostres creacions, les assemblees dels bons dies i les reflexions que ens hem fet junts. Així com les paraules noves que heu après en aquestes converses, algunes etimologies o  reflexions ben interessants que hem tengut i perquè tot això us ajudi a créixer com infants i com a persones, perquè per mi ja ho està fent.

Gràcies també a les vostres famílies, padrins... per haver-hi col·laborat durant aquesta situació de confinament i tot i haver experimentat moments difícils, reconèixer-vos el vostre esforç i participació. Observar i sentir alguns d'aquests moments de família compartits a través de les vostres propostes no té preu. Gràcies per la vostra tenacitat i constància, pels moments de conversa més propera, per l'espontaneïtat i la llum que personalment m'han donat tots els vostres infants.

Ho heu fet molt bé nins i nines. Demà comença l'estiu! Així que esper que gaudiu molt i molt, aprenent de forma divertida i pensau el que dèiem a classe de tenir un poquet de paciència. Gràcies Steisy, Leandro, Lucas, Elias, Aaron, Khadija, Joana, Oussama, Malak, Mohamed, Maria Fuster, Maria Gomila, Pau, Júlia, Zoe, Núria, Bilal, Xavier, Marta, Triana, Laura, Guillem i Daniela. Gràcies pels vostres somriures, la vostra bondat, el vostre enginy i les vostres abraçades dolces i transparents. 

Gaudiu, estimau i viviu cada moment. Que la vostra INFÀNCIA SIGUI UN DELS MILLORS TRESORS I RECORDS PER SEMPRE A LA VIDA I GRÀCIES ALS PARES QUE ENS HAN DONAT LA VIDA I EL SEU INCONDICIONAL AMOR.  

UNA ABRAÇADA 

Antònia, tutora de 5è B


Comentarios