ACOMIADAMENT GRUP CLASSE 5è A



 Qui ho diria que acabaríem el curs així?
FAMÍLIES, NINS I NINES de 5è A, m'agradaria dedicar-vos aquesta entrada a tots vosaltres, per poder acomiadar-me.
Un curs que va començar amb un canvi de tutora, però aquests infants es van adaptar ràpidament demostrant confiança, i jo no podia fer altra cosa que tractar-los amb l'amor i el respecte que ells em van rebre. I així va ser, com a poc a poc, i amb algunes noves incorporacions durant els mesos, vàrem anar recopilant MOMENTS JUNTS, UNITS I SEGURS. I un grup format per moltes persones té això, que cada un aporta allò més seu, més pur, LA SEVA ESSÈNCIA, i quan s'uneixen tantes essències sols podem esperar enriquiment i aprenentatge.

Aquest curs hem viscut intensament MOLTES EMOCIONS, positives i negatives, compartides i personals, efímeres i persistents ... Totes elles han fet que aprenguéssim a través de l'emoció, i això no pot quedar plasmat a cap “feineta”, això no es pot exposar a la xarxa del passadís, això no podem descriure-ho amb paraules... Són coses que es viuen, que se senten dins, i que fan que dia a dia, els infants puguin ser ells mateixos, ÚNICS, ESPECIALS, IRREPETIBLES.

Ah, i pensau amb aquestes personetes PLENES D'AMOR que vos han acompanyat. Quan na Marilena entrava per la porta a les 9 del matí, sempre tenia alguna paraula afectuosa i amorosa per regalar-mos. I cada dia que ens acompanyava na Sebastiana, que sempre dedicava una estoneta a jugar amb tots vosaltres. I després quan anàvem amb na Marga de música ben il·lusionats per saber quina proposta de música i ritme tenia preparada. O recordau també quan esperàveu amb ànsia que na Mery vengués a recollir-vos per anar al pati petit on tot eren sorpreses observant l'hortet, o mirant quins insectes s'amagaven pels racons. I quan na Laura d'anglès vos contava mil històries amb en kuky...I si vos dic la paraula "psico" què me'n deis? Recordau totes les aventures que heu viscut amb en Pedro? I això per no oblidar-mos de totes les mestres que ens han acompanyat durant lliure circulació... a cuinalletres, a dits fins, a pintart... Cada dia era una aventura nova!
Vaja de coses que hem viscut nins i nines, bons dies, sortides, berenars compartits, contes, massatges, converses... DESIG QUE HÀGIU GAUDIT TANT COM JO, perquè jo guardaré amb molta d'estima totes aquestes vivències.

Famílies, volia tornar-vos donar les GRÀCIES per l'esforç que heu fet des del mes de març que ens van confinar i tot es va quedar paralitzat, amb una situació d'angoixa, incertesa, preocupacions... però així i tot, dia a dia, heu aconseguit treure una rialla, una mirada de complicitat, un MOMENT ÚNIC, amb els vostres infants. Ha estat i és una situació complicada, on heu fet un gran esforç per adaptar-vos. És normal sentir esgotament, incertesa, dubtes... Heu estat valents, heu respirat conscientment, heu posat en marxa la vostra creativitat i enginy, heu donat valor a les petites coses... heu acompanyat als vostres fills i filles emocionalment com mai. Quan tot això passi, els vostres infants vos ho agrairan, perquè recordaran haver-se sentit protegits i acompanyats per tots vosaltres durant aquest temps. Recordaran aquells contes a l'hora d'anar a dormir, d'aquells berenars sense pressa, d'aquells jocs inventats a casa, de tots aquells balls i cançons per evadir-se... de totes les petites coses viscudes en família, on heu posat tota l'ENERGIA, la IL·LUSIÓ, l'ESFORÇ i l'AMOR.

Famílies, nins i nines! Desig que passeu un BON ESTIU, i que el pròxim curs escolar vengui carregat de coses positives. Que sigueu molt feliços gaudint de la infància.

GRÀCIES per totes les rialles regalades, Nasim, Anas, Fatima, Mohamed, Jhosua, Nicole, Samantha, Alícia, Olívia, Yudelainy, Derek, Yasmin, Margarita, Josep, Joan Rafel, Jofre, Imad, Daniela, Antonio, Gabriela, Dylan, Amal i Kaoutar.

Mònica, tutora de 5è A

Comentarios