SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY


Famílies! Nins i nines! Bona darrera setmana de curs! Qui ho diria que acabaríem d'aquesta manera el curs? Volem agrair-vos tot l'esforç que heu fet per seguir en contacte amb les propostes escolars. Sou fantàstiques! Aquesta setmana seguirem amb algunes propostes per tancar el curs amb una sèrie d'activitats que vos animam a fer. Continuam estant disponibles per qualsevol consulta. Recordar-vos que els nostres correus electrònics són:
·Classe 5è A: msanso@simoballester.com
·Classe 5è B: aescalas@simoballester.com

DILLUNS 15 DE JUNY

La nostra proposta d'avui és pintar sense pintures! Sí, ho heu sentit bé! Per aquesta activitat sols necessitam AIGUA! Aprofitau per sortir al balcó, al portal, a la terrassa... i trobar un lloc on poder pintar amb pinzells o amb els dits, però sols utilitzant aigua. Fixau-vos bé... què passa? quant de temps queda l'aigua dibuixada a terra? És fàcil pintar amb aigua?

           
DIMARTS 16 DE JUNY

Que divertit que és jugar amb l'aigua! I amb aquesta calor més que mai! Mirau, avui vos proposam que agafeu un ribell, una capsa de plàstic, una banyera, una piscina... el que tengueu. L'ompliu d'aigua i hi posau diferents objectes que surin a dins. Ara és el moment de bufar! Ho podeu fer amb una canyeta també. A veure si aconseguiu desplaçar els objectes bufant i bufant! Tal com ho feia el llop del conte de na Caputxeta, recordau? Bufaré i bufaré... i s'objecte mouré!

DIMECRES 17 DE JUNY

Avui na Marga ens deixa una proposta de música on l'element principal també és l'AIGUA! Per aquesta proposta necessitareu dos tassons, aigua, i un estri per picar. L'activitat consisteix a tenir un tassó ple d'aigua, i l'altre buit. I a poc a poc, anar omplint l'altre tassó. Mentrestant, anar picant un tassó i l'altre i escoltar bé... Quin sona més greu? I quin més agut?


Ah! i ara que ja heu escoltat diferents tipus de sons. Aquí vos deixam la cançó del senyor Greu i el senyor Agut. Gaudiu-la!

                                                

DIJOUS 18 DE JUNY

Després de les darreres instruccions de Conselleria, i tal com vos hem informat, avui es farà una trobada presencial a l'escola, organitzada en diferents franges horàries i petits grups. Vos hem passat l'organització i les normes a seguir pel grup de Whatsapp. Esperam trobar-vos de nou a l'escola!

I seguim amb les propostes virtuals per si vos ve de gust. Avui vos deixam una proposta d'anglès! L'estiu s'acosta, i és ple de colors! Què vos sembla si repassau els colors amb anglès tal com vos ensenya na Laura? Aquí vos deixa aquesta cançó:

                                               
I també vos proposa un joc. Se tracta que algú de la vostra família vos ajudi, i vos digui "Touch touch color... (green, blue, yellow, pink...)" i vosaltres heu de trobar algun objecte que sigui d'aquell color i anar-lo a tocar! Esperam que passeu una estona divertida!

DIVENDRES 19 DE JUNY

Nins i nines! La primavera ja s'en va... i l'estiu està a punt d'arribar! Aquí vos deixam aquesta cançó i vos animam a cantar-la, ballar-la, vestir-vos de complements... l'estiu és alegria! I amb aquesta cançó vos desitjam un bon estiu, ple de rialles ben fresques!

                                              

Gràcies per tot l'esforç que heu realitzat durant aquest temps sense classes presencials. Hem fet totes les propostes pensant amb els infants, per tal que gaudissin. Gràcies famílies per la vostra participació i per haver estat més que mai amb els vostres infants! I a vosaltes nins i nines, gràcies per fer-ho tot amb un gran somriure! Desitjam que passeu un bon estiu.

Antònia i Mònica




Comentarios