SETMANA DE L'1 AL 5 DE JUNY




Bona setmana nins i nines, i famílies valentes! El temps passa... i ja som al JUNY, l'estiu s'acosta, el curs s'acaba... i sabem l'esforç que tots i totes estau fent! Començam el juny amb sol i esperança. A continuació vos deixam una sèrie de propostes i també moltes activitats dels especialistes perquè també vos enyoren molt. Recordau que ens podeu enviar les propostes i activitats que anau fent, així com, qualsevol dubte, consulta o suggeriment als següents correus electrònics:
-Classe 5è A: msanso@simoballester.com
-Classe 5è B: aescalas2@simoballester.com

DILLUNS 1 DE JUNY

Per començar bé el mes de juny i  veure algunes imatges estiuenques... Avui vos proposam mirar i treballar algunes dites del mes de juny. Preparats per jugar amb les paraules? Vos enviam uns vídeos perquè practiqueu.

Ah!I aprofitant que ja podem sortir més a passejar i el temps ens acompanya per poder observar camps, flors, arbres, colors... Aquí vos deixam un vídeo de na Mery, recordant-mos allò que feis a l'espai calma. Avui  ens mostra la postura de l'arbre. Mirau amb atenció i a veure si vos animau a fer-la!



DIMARTS 2 DE JUNY

Avui dimarts... és l'hora del conte. Aquesta setmana vos deixam un conte on els personatges són animals, ja que tant vos agraden. Un conte que transmet molts de valors, emocions i sentiments... el conte es titula.... La zebra Camil·la! Au idò, orelles d'elefant.... per escoltar-ho amb atenció.


Esperam que vos hagi agradat aquest conte... I ara... vos fa ganes fer un joc de preguntes? Idò vos enviam un vídeo amb algunes preguntes del conte, de ben segur sabeu les respostes! 


DIMECRES 3 DE JUNY

Nins i nines, recordau què tenia de retxes la Zebra Camil·la?...Avui vos enviam un vídeo on podeu veure diferents tipus de retxes, de línies, de traços... A veure si trobau quin traç hi ha amagat a les imatges que vos mostram al vídeo.


 


DIJOUS 4 DE JUNY

Seguirem parlant de traços... Però estau preparats per experimentar? Heu berenat d'inspiració?
Avui na Sebastiana i na Marga, vos proposen crear la vostra pròpia pintura de dits dels colors que volgueu. A continuació vos deixam una manera de fer pintura casolana:
-Un iogurt natural que el podem repartir entre diferents tassons a parts iguals.
-Després hi afegim colorant alimentari (un color per a cada tassó), espècies, cafè… qualsevol element que pugui donar color, i ho mesclam tot remenant amb una cullera.

Podran observar com a poc a poc, el iogurt va agafant el color del producte que li hem posat; com més intens volguem el color, més colorant s’hi ha de posar.

Una vegada la pintura estigui preparada, a continuació, agafam un cartó, paper, cartolina, capsa... i començam a dibuixar amb els dits i la nostra pintura, i experimentam diferents traços: línies rectes, corbes, ones de la mar, espirals... (podeu tornar a veure el vídeo dels traços per recordar-ne de diferents tipus).



DIVENDRES 5 DE JUNY

Els divendres toca... Psico! Avui en Pedro vos proposa construir una cabanya, ja que vos encanta construir coses, així que vos haurem d'encarregar de construir una cabanya o guarida allà on vos hi pugueu ficar i inventar alguna història.... Amb quin material? amb tot el que vulguis amb la supervisió dels teus familiars. Per exemple, una taula, cadires, mantes, coixins, teles... 
Esperam veure moltes imatges d'aquestes cabanyes tan xules que construireu.






Ah! i per acabar... i com que sabem que teniu ganes de veure na Laura d'anglès, aquí vos deixam una història que segur que coneixeu ben bé, que na Laura ha preparat amb en Cookie. Are you ready?



Esperam que vos hagin agradat les propostes. Que passeu un gran cap de setmana, estimau-vos molt.  Gràcies per tota la vostra dedicació famílies. Nins i nines, vos enyoram cada dia més!
Antònia i Mònica

Comentarios