SETMANA DEL 11 AL 15 DE MAIG


Bon dia famílies, aquesta setmana seguim treballant amb el projecte de la bossa sorpresa i del meu món amb el projecte del nostre cos. Esperam que el vostre cos i la vostra ment estiguin ben atents! 

No oblideu que les activitats són orientatives i es poden adaptar a les circumstàncies, materials... consultau-mos si necessitau ajuda. Recordau enviar les vostres propostes o qualsevol dubte o inquietud als següents correus electrònics:  

Mònica 5è A: msanso@simoballester.com 
Antònia 5è B: aescalas@simoballester.com  




DILLUNS 11 DE MAIG


Seguim amb el projecte de la bossa sorpresa de forma virtual, per tal que tots els infants hagin pogut tenir l'oportunitat de mostrar-mos un objecte personal. Recordau compartir un vídeo descrivint les característiques de l'objecte per tal que els companys i companyes ho puguin veure i representar. 
Aquesta setmana és el torn de:
 
CLASSE 5È A: YUDELAINY I AMAL
CLASSE 5È B: TRIANA


DIMARTS 12 DE MAIG


Ara ja hem pres consciència del nostre cosset i hem de treballar qui som.
Per això, avui la nostra proposta consisteix a treballar el vostre nom propi: com és el nostre nom?, per què tenim aquest nom?, què significa? Construir el meu amb objectes de casa, demanar a les vostres famílies el perquè del meu nom.

DIMECRES 13 DE MAIG


QUI SOM JO? Ara que ja coneixeu el perquè del vostre nom, la proposta d'avui és:
-Escoltar la següent cançó de qui som https://www.youtube.com/watch?v=_EITuHjRJxc
Així, us animam a cantar, a ballar i crear fins i tot una coreografia! Ens mostrau com ho feis?


-Mirar àlbum o fotografies d'ençà que éreu ben petits juntament amb les vostres famílies. De segur els records us robaran un somriure.

 DIJOUS 14 DE MAIG


Per avui us proposam que descobriu... Que hi ha darrere el vostre nom? Com som? Es tracta de descriure, argumentar, dibuixar i/o mostrar allò que vos caracteritza a vosaltres: què m'agrada fer, quin és el meu color preferit, què m'agrada menjar...? Explicar lliurement.

DIVENDRES 15 DE MAIG

Avui en Pedro de psico ens proposa una excursió sense sortr de casa! Com ho farem? Idò escoltau ben atents... L'activitat consisteix a dur a terme un circuit, expedició per guanyar i vèncer al coronavirus. Prèviament s'ha de veure el vídeo per preparar el recorregut a casa i llavors dur-lo a terme. Es pot modificar, adaptar en funció de les necessitats i característiques de la llar. 

Aquí teniu el vídeo amb l'enllaç  https://www.youtube.com/watch?v=IhxM3NUXaCo

BON CAP DE SETMANA INFANTS I FAMÍLIES! APROFITAU ELS MOMENTS QUE POGUEU SORTIR DE CASA I GAUDIU DEL BON TEMPS. NO VOS OBLIDEU DE LES MESURES DE SEGURETAT I TOT ANIRÀ BÉ!                                                      

Mònica i Antònia




 

Comentarios