SETMANA DEL 6 AL 8 D'ABRIL PROPOSTES ESPECIALISTES


Bon dia famílies, volem compartir a més amb vosaltres les propostes dels nostres especialistes per a realitzar durant aquesta Pasqua. Concretament treballarem "Els jocs de buff" (carreres amb bolles) com a proposta de suport i la de "Com sona ca nostra" com a proposta de música i moviment. Així doncs, si no hi ha canvis, seguirem amb les classes virtuals dia 20 d'abril. Recordau enviar el retorn de propostes mitjançant el correu electrònic:
Mònica 5è A: msanso@simoballester.com
Antònia 5è B: aescalas@simoballester.com


1. PROPOSTA DE SUPORT
JOCS DE BUF
Carreres amb bolles: es pot marcar un recorregut a terra amb peces de construccions, o altres objectes que tenguin a casa. L'infant ha de guiar bufant la bolla fins a arribar al final del recorregut. Es pot fer amb una bolla de tenis taula (ping-pong), o de suro, o fer bolletes de paper.

2. PROPOSTA DE MÚSICA I MOVIMENT
COM SONA CA NOSTRA?
Tancam els ulls durant una estoneta, feim silenci i escoltam tots els sons que hi ha dins ca nostra (rentadora, dutxa, porta, aixeta, un ocellet a la finestra, joguina, algú que parla...).
Obrim els ulls i parlam dels sons que hem sentit i de quins ens agrada escoltar i quins no.
Dibuixam aquell so o sons que més ens hagin agradat i fer un circuit de sons.

QUE PASSEU UNES MOLT BONES VACANCES, DESCANSEU I JUGUEU MOLT. MOLTS D'ÀNIMS I MOLTES GRÀCIES PER L'ESFORÇ QUE ESTAU FENT TOTS/ES. VOS ENYORAM MOLT!

Les tutores de 5è, Mònica i Antònia

Comentarios