SETMANA DEL 27 D'ABRIL AL 1 DE MAIG

Bon dia nins i nines de 5è i famílies! Aquesta setmana esperam que ja estigueu carregats de la força que el cavaller Sant Jordi us donà per fer coses noves. Recordar-vos que mantenim el contacte a través dels nostres correus electrònics on ens heu de fer arribar alguna proposta! Moltes gràcies pel vostre esforç.

Mònica 5è A: msanso@simoballester.com
Antònia 5è B: aescalas@simoballester.com


 

DILLUNS 27 D'ABRIL


Avui tornam a començar amb el projecte de la bossa sorpresa amb aquells infants que encara no l'han feta. Tenint present les circumstàncies actuals i adaptat a la situació, na SAMANTHA i na FATIMA DE 5è A i en XAVIER de 5è B ens hauran de parlar de les característiques d'un objecte personal a través d'un vídeo.
Els altres infants dibuixaran l'objecte i escriuran el seu nom i també, escriuran el nom de l'infant amb bossa sorpresa.

DIMARTS 28 D'ABRIL


A partir del vídeo que us enviarem, vosaltres haureu de trobar a les imatges un animal i un aliment. Aquests animals recordau que estan camuflats dins un aliment. A veure si ho descobriu!

DIMECRES 29 D'ABRIL

 Ara haureu d'endevinar a partir d'aquest vídeo de preguntes dels animals ja treballats, l'aliment que poden menjar. Esteu atents a les respostes!

DIJOUS 30 D'ABRIL

Tal vegada després de parlar d'aliments us ha entrat gana, llavors us proposam fer una recepta de cuina amb algun aliment que surt al vídeo (bròcoli, albergínia, gelat, taronja, pa...) i/ o bé, fer un dibuix d'un dels animals que surt al vídeo.



Avui a més us deixam una PROPOSTA D'ANGLÈS de na Laura. Es tracta de repassar el vocabulari dels animals de la granja a través del vídeo: https://youtu.be/hewioIU4a64
-Escoltar una cançó molt famosa dels animals "Old MacDonald had a farm": https://youtu.be/_6HzoUcx3eo
I per acabar veurem un capítol sobre els animals de Steve and Maggie: https://youtu.be/6c15k9fRXAc
 

DIVENDRES 1 DE MAIG

 
La nostra darrera proposta de la setmana consisteix en iniciar de forma alegre el mes de maig amb una nova dita. Així per seguir treballant l'expressió oral i el repertori cultural us enviam dos vídeos on us proposam escoltar, jugar amb els sons, repetir, cercar i crear dites i refranys per fer més ric el nostre vocabulari d'una forma divertida. Esperam els vostres vídeos, àudios o imatges, cançoneta, endevinalla, embarbussament en relació al mes de maig. Bon divendres infants i famílies!


També avui us deixam una PROPOSTA DE MÚSICA de na Marga. Heu d'estar ben atents perquè ESCOLTAM LA PRIMAVERA:
Parlam dels elements típics de la primavera: flors, ocells, pluges, tempesta, vent...
Escoltam l'audició "La primavera" de Vivaldi (sense mirar el vídeo, només àudio)
Intentam identificar en quin moment sona cada element de la primavera (FLORS, OCELLS, VENT, TEMPESTA). L'adult pot ajudar fent un poc de mímica.
Picam a les cuixes, al pit o amb els dits de manera regular en el fragment que es va repetint.
Inventam altres moviments amb el cos pels altres fragments.


https://www.youtube.com/watch?v=ffldeFvGDcM 



ESPEREM QUE US AGRADIN A TOTS LES PROPOSTES, Ànims, TOT ANIRÀ BÉ!

Les tutores de 5è EI, Mònica i Antònia

Comentarios