La Jaia Quaresma i els seus reptes matemàtics






Bon dia famílies!

Com ja sabeu la Jaia Quaresma ens deixa cada setmana una carta i ens fa una proposta matemàtica relacionada amb els nombres. Bé idò, aquesta vegada, a causa de les circumstàncies, ens ha arribat la carta per e-mail. Podeu llegir-la als vostres infants?

"BON DIA NINS I NINES.
ENCARA QUE NO PUGUI VENIR A LA CLASSE A DEIXAR-VOS LA CARTA, ESPER QUE TOTS I TOTES PENSEU MOLT AMB JO, I VOS RECORD, QUE NECESSIT QUE M'ANIGUEU LLEVANT UNA CAMA CADA SETMANA  QUE FACI BONDA.
LA SETMANA PASSADA VÀREU JUGAR AMB EL NOMBRE 5  I QUE BÉ QUE HO VÀREU FER! PERÒ AQUESTA SETMANA JA DOMES TENC 4 CAMES.... AIXÍ QUE.... A VEURE SI ENDEVINAU AMB QUIN NOMBRE VOS TOCA JUGAR.... AMB EL 4!
AU IDÒ NINS I NINES, QUE TENIU MOLTA FEINA PER FER, I SI A FINAL DE SETMANA NO VOS HE MOLESTAT... PENSAU AMB JO, A VEURE SI ALGÚ M'AJUDA A LLEVAR UNA ALTRA CAMA!

              LA JAIA QUARESMA"

Idò famílies, la proposta matemàtica de la Jaia Quaresma d'aquesta setmana és aprendre el número 4. Vos enviaré diverses propostes per whatsapp, per tal que tengueu alguna idea.
I no vos oblideu de cantar la cançó, als infants els encanta. Aquí vos deix l'enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=1ZcSd0xe_v0

A continuació vos deix un recull d'imatges de com a la classe hem treballat fins ara aquests reptes de la Jaia Quaresma. Podeu veure-lo amb els vostres fills i filles per tal que ho recordin.



Comentarios