ENS QUEDAM A CASA

Una entrada dedicada a les famílies i als infants!

Ja fa dues setmanes que estam confinats a casa... i tot i que intentam tenir paciència, tot és una barreja d'estats emocionals diversos, als quals no sabíem que ens hauríem d'enfrontar.

Famílies, estau fent una gran tasca, el més important d'aquesta situació difícil i inesperada, és cuidar i deixar-vos cuidar, mantenir la tranquil·litat i la calma, i si hi ha moments en què no vos podeu sentir així, no passa res, podeu sentir por, ràbia i angoixa, i tot està bé. Recordau aprofitar  tots aquells moments que moltes vegades no valoram. Passau temps de qualitat amb els vostres infants, i contagiau-vos de la innocència, paciència i comprensió, que ens estan demostrant  aquests dies.
Ara més que mai estimau-vos; no necessitau exigir-vos arribar a tot, no és viable amb les actuals circumstàncies. Procurau gaudir dels petits moments, amb connexió amb el present, permeteu-vos aturar el ritme frenètic al qual estam sotmesos en el nostre dia a dia. I pensau que el cor ha de sentir-se protegit, escoltat i comprès en aquests moments . Acompanyau emocionalment als vostres fills i filles.  Som conscients que molts de vosaltres passau pena què no puguin assistir a l'escola i no puguin seguir adquirint coneixements, és comprensible, però, primer, i sobre qualsevol altra cosa, ens hem d'ocupar de la salut i l'estat emocional, perquè els infants capten l'angoixa i la incertesa d'aquesta situació actual. Podeu estar tranquils que estan aprenent molt des de casa, estan adquirint uns valors i uns aprenentatges que els acompanyaran tota la vida. Perquè d'aquesta situació, se'n parlarà durant molts d'anys.


I pels nins i nines, dir-vos que vos he preparat un petit recull d'imatges de tot allò que ens hem anat contant i compartint aquests dies. Perquè ara l'única manera d'estar amb contacte és de forma virtual. I tot i que ens hem enviat moltes besades i abraçades, tots necessitam fer-ho de veres, sense pantalles, quan tot això s'acabi. Sou uns valents i unes valentes, i ens estau donant grans lliçons als adults. Aprofitau molt aquests dies per jugar lliurement, sense presses, sense condicions i desenvolupar tot el vostre potencial. Aviat ens retrobarem a l'escola!

Famílies, nins i nines, TOT ANIRÀ BÉ, això ens reforçarà com a individus, ens unirà com a societat, i aconseguirem un món més just, amable i respectuós amb tots els éssers vius. Per ara, per responsabilitat social, ENS QUEDAM A CASA. Fins aviat!

Aquí tenim un parell d'imatges del grup de 5è A d'infantil contant allò que fa aquests dies a casa:


Si necessitau posar-vos en contacte amb jo ho podeu fer a través del següent correu electrònic: msanso@simoballester.com




Comentarios