El nostre hortet




Bon dia famílies!

Recordau que la família de n'Antonio ens van regalar algunes llavors per sembrar (espinacs, remolatxa...)? Idò mirau quina sorpresa quan hem guaitat al nostre hort. Ja comencen a créixer les plantes! Així que aquests dies nins i nines, haureu de pensar molt amb elles, per tal que cresquin sanes i fortes, a veure si en retornar a l'escola, podem anar a veure com han crescut, i  fer alguna recepta tots junts.
Com estau vivint aquests dies? Com es senten els vostres infants? Vos convid a reflexionar sobre aquesta situació que estam vivint, sobretot amb aquest sentiment d'incertesa que tots sentim. Llegiu amb atenció aquesta frase "Adopta el ritmo de la naturaleza, cuyo secreto es la paciencia" de Ralph Waldo Emerson. Avui en dia vivim tan accelerats i anam a un ritme tan frenètic que ens costa aturar, ser conscients del present, gaudir de les petites coses... Així que aquests dies, anem a pensar una mica amb tot això, anem a cultivar la nostra paciència, i a respirar i confiar que tot anirà bé. Gaudiu de passar temps amb els vostres fills, dedicau-los temps de qualitat, i observau com creixen. 
Com he fet aquests dies continuaré en contacte amb vosaltres a través del blog i del whatsapp enviant propostes per fer.

Famílies, ens veiem aviat, aquesta situació sols ens farà més forts i conscients de la vida.

Comentarios