SETMANA DEL 5 AL 8 DE MAIG

                                            Todo va a salir bien: descarga el arcoíris del coronavirus para ...

 "Todo pasará, los tiempos malos vinieron para enseñarte algo, no para quedarse"

Ànims nins i nines! Ànims família! Vos enyoram moltíssim! Tenim moltes ganes de poder-vos veure, escoltar, sentir, abraçar... de ben a prop! Però encara necessitam quedar a casa, per responsabilitat social! Així que hem preparat una sèrie de propostes perquè pogueu realitzar durant aquesta primera setmana de maig. Començarem amb el projecte de la bossa sorpresa i centrarem les propostes a treballar, jugar i aprendre amb el nostre propi cos! Preparats?
Recordau enviar les vostres propostes o qualsevol dubte o inquietud als següents correus electrònics:
Mònica 5è A: msanso@simoballester.com
Antònia 5è B: aescalas@simoballester.com
Recordau que les activitats són orientatives i es poden adaptar a les circumstàncies, materials... consultau-mos si necessitau ajuda.

 DIMARTS 5 DE MAIG

Seguim amb el projecte de la bossa sorpresa de forma virtual, per tal que tots els infants hagin pogut tenir l'oportunitat de mostrar-mos un objecte personal. Recordau compartir un vídeo descrivint les característiques de l'objecte per tal que els companys i companyes ho puguin veure i representar. Aquesta setmana és el torn de:

CLASSE 5È A: JHOSUA I KAOUTAR

CLASSE 5È B: MARTA
La bolsa misteriosa: un fabuloso juego para mejorar la ...


 DIMECRES 6 DE MAIG

Avui anam a prendre consciència d'aquest cosset nostre, que fa uns dies que es troba limitat! I és tan important la part física com la part mental!
La nostra proposta d'avui és:
-Posau-vos davant un mirall, si pot ser que vos vegeu sencers, i observau-vos, de dalt abaix, d'abaix a dalt, de davant a darrere, de darrere a davant... Què hi veis?
-Escolteu una cançó de les parts del cos. Cantau, ballau, moveu-vos! Aquí vos deixam un enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=FU2K6ECtOtA
-Voleu continuar? Idò és el moment de la representació. Podeu dibuixar-vos, fer un collage amb retalls de parts de cos de diaris o revistes, fer una construcció de nosaltres mateixos... Deixau fluir la imaginació! Com podeu representar-vos?
La etapa preesquemática: un periodo esencial en niños entre los 4 ...Mobiliario, Espejos - Material escolar, didáctico y de oficina ...


DIJOUS 7 DE MAIG

COM ÉS EL MEU COS? Ara que ja ens hem observat, tocat, viscut, representat... Què vos sembla si anam a investigar un poquet més sobre el nostre cos? Vos proposam que utilitzeu el material que tengueu per casa per fer-ho. Podeu mesurar-vos amb una cinta mètrica i mirar els números, podeu dibuixar la vostra silueta a terra, podeu fer una ratlla a la paret per veure la vostra altura, podeu escriure un diari o una foto amb tota aquesta informació (pes, altura, volum...).

   Cuánto crecen y pesan los niños cada año: cambios a los 2 y 3 años ...Las tablas de crecimiento por percentiles: ¿Cuánto mide tu hijo/a ...

 DIVENDRES 8 DE MAIG

Au idò, avui vos proposam jugar amb el vostre propi cos que a poc a poc estau coneixent. Es tracta d'un joc de direccionalitat amb el cos per tal de treballar conceptes com damunt/ davall, davant/ darrere, dins/ fora...
En què consisteix? Ubicar el nostre propi cos a un espai segons unes indicacions. Aquí vos posam alguns exemples:

-Posa la mà damunt la taula.
-Posa el coixí davant la panxa.
-Posa't darrere la cadira.
-Posa't davall el llit.
-Posa un dit dins el tassó.
-Posa una mà devora l'altra...

Niño, Niña, Escondido, Debajo, Cama Fotos, Retratos, Imágenes Y ...

ANGLÈS: Ah! i una altra proposta per no oblidar-nos de la llengua anglesa de forma lúdica, na Laura, mestra d'anglès ens proposa repassar el vocabulari de les parts del cos a través d'uns vídeos. A continuació vos deixam els enllaços.

Per escoltar la pronuncia dels noms:  https://youtu.be/SUt8q0EKbms .Per cantar i ballar al ritme de “shake it out”: https://www.youtube.com/watch?v=1cqLp1RqHl8&feature=youtu.be


                                                

BON CAP DE SETMANA INFANTS I FAMÍLIES! GAUDIU DEL BON TEMPS DE LA MANERA QUE POGUEU! AL FINAL....TOT ANIRÀ BÉ!
                                                            Mònica i Antònia

Comentarios