JUGAM AMB ELS ANIMALS





Bon divendres famílies!

Avui tenim un recull d'imatges que hem rebut jugant amb l'aplicació d'animals 3D, veim amb aquestes cares que vos heu divertit molt en família! Vos vàrem enviar la proposta per aprofitar aquests instruments tecnològics i aquestes aplicacions que surten. Estam ben contentes que aprofiteu moments així per treure-vos una rialla mútuament. A continuació veureu el recull d'imatges que hem rebut i així veis els vostres companys i companyes.


                               


Avui per endinsar-nos a la temàtica dels animals, vos proposam la visualització d'un conte fantàstic, un conte amb una estructura repetitiva, que tracta els valors de solidaritat, l'amistat, la creativitat, la  felicitat... Per això vos convidam a  mirar aquest conte tan tendre. A continuació vos deixam l'enllaç:  https://www.youtube.com/watch?v=M_4UDt6DB5A   (De què fa gust la lluna?)
Una vegada hàgeu mirat el conte, veureu què cada animal prova un trosset de lluna, i troben que la lluna fa gust d'allò que més li agrada a cadascú. Per això la nostra proposta és: Nins i nines, de què fa gust la vostra lluna? Podeu explicar-ho amb un vídeo, podeu mostrar-mos una foto, podeu mostrar-mos un dibuix de la lluna així com més vos agradi, podeu fer-mos un comentari sobre allò que més vos agradaria que fes gust... Esperam el vostre retorn, segur que hi haurà una gran diversitat de gustos, tal com ha de ser.

Recordar-vos que a partir d'ara feim el retorn per correu electrònic:

5è A, tutora, Mònica Sansó: msanso@simoballester.com
5èB, tutora, Antònia Escalas: aescalas@simoballester.com

Molts d'ànims famílies i infants, nosaltres també destijaríem tornar a l'escola. Estam a la vostra disposició per qualsevol dubte, sabem que estau fent un gran esforç, sou molt grans! Bon cap de setmana.

Antònia i Mònica

Comentarios