Un berenar nutritiu

Bon dia famílies. 

Avui la meva proposta és que dediqueu temps a la cuina amb els vostres infants. Aquests dies d'incertesa, d'estar per casa, d'estar avorrits... hi ha la tendència a menjar pitjor, i sabem que la nostra manera d'alimentar-nos influeix directament amb el nostre sistema immunitari, que davant una situació com l'actual, hem de procurar que estigui ben fort.  
Per això avui vos propòs fer una recepta de berenar saludable amb els vostres infants, utilitzant aliments nutritius com són la fruita, els fruits secs... Ja sabeu que a l'escola cada dia procuram que els berenars siguin sans  i equilibrats, i que és important que continueu ensenyant hàbits d'alimentació saludable a casa.
Podeu fer la recepta que veis a la imatge, ja que és molt senzilla, i podeu seguir pas a pas amb els infants. És molt enriquidor per ells preparar-se el seu propi menjar i veure com s'arriba al resultat fina, a part de treballar la motricitat fina, fomentar l'autonomia, augmentar l'autoconfiança i enfortir el vincle familiar.
Aquí teniu les passes a seguir:


A continuació vos deix un enllaç amb altres idees de berenars. Podeu utilitzar-ne alguna d'elles, o deixar volar la vostra imaginació amb els ingredients que tengueu per casa: https://www.serpadres.es/familia/alimentacion-recetas/fotos/3-meriendas-saludables-para-ninos-y-sencillas-de-preparar/tostada-con-aguacate

Esper que vos agradi la proposta i me pogueu ensenyar les vostres elaboracions. Seguint amb els reptes matemàtics, per whatsapp vos enviaré una tasca matemàtica relacionada amb els estris de cuina. A veure si els nins i nines s'animen a fer-la.

Gràcies, i fins aviat famílies. Tot anirà bé.


Comentarios