L'hivern ha arribat

Bon divendres famílies!




Ha arribat l'hivern i amb ell el fred, els colors obscurs, la foscor, els dies ennigulats, també els plujosos i ventosos... Per això hem treballat a partir de diferents propostes aquest tema.

Hem parlat de la vestimenta. Quina roba duim a l'hivern? I quins complements? Hem classificat aquells que ens són útils per quan fa fred, i aquells que haurem de reservar per quan arribi l'estiu.
I per viure-ho en primera persona, ens hem vestit com és degut: bufandes, abrics, botes, guants...  han omplert la nostra aula aquests dies. Ens ha encantat veure'ns ben abrigats!

També hem parlat dels colors de l'hivern, tal com ho vàrem fer a la tardor. Hem vist paisatges, imatges, escenaris on els colors de l'hivern eren el blau obscur, el lila fosc, el gris, el negre...
Hem parlat de com ens fan sentir aquests colors, de si ens agraden o no, d'on les podem torbar... i també hem cercat objectes quotidians de l'aula que fossin d'aquests colors, per tenir-los més presents. Aquest joc els encanta! 

Sabeu què més? Hem conegut un pintor en Jackson Pollock, el qual pintava amb una tècnica molt especial, esquitxava. Per conèixer nous referents artístics hem mirat com pintava  i els seus quadres. I ens ha agradat tant, que ho hem volgut provar... Resulta una tècnica ben divertida i amb uns resultats ben abstractes i personals.

Ah, i aprofitant l'ocasió, aquells que han volgut, hem treballat la lectoescriptura, de forma significativa, treballant la paraula HIVERN, sentint el so de cada lletra, provant de fer les grafies corresponents, equivocant-mos, rectificant... Tot forma part d'aquest procés d'aproximació a les lletres, en el qual milloram i en interessam més dia a dia.
Aquí vos deixam un petit recull d'imatges perquè vegeu com hem gaudit, què és el més important.





Comentarios